Michel Hendrickx

📱 +32 475 62 46 67

picture of Michel Hendrickx

Michel Hendrickx richtte in 1982 een handelsonderneming op welke hij verkocht in 1987. Daarna was hij jaren actief als business consultant bij verschillende consultingbureaus inzake productiviteits-analyse en verbetering.

In 1990 vervoegde Michel een M&A boutique, waarna hij in 1994 H&S & Partners oprichtte.

Michel heeft dus een ervaring van meer dan 25 jaar inzake fusies en overnames, zowel nationaal als internationaal, waarbij hij transacties begeleidde in heel diverse sectoren, van vooral productiebedrijven waaronder metaalbewerking, plastics, machinebouw, high tech… kortom, bedrijven met een hoge toegevoegde waarde, en dit voor gerenommeerde bedrijfsgroepen.

In deze periode heeft Michel ook verschillende missies als interimmanager met succes uitgevoerd.

Michel is vloeiend drietalig en is ook ingeschreven bij het Belgisch Instituut van Vastgoedmakelaars.

François Mattelaer

📱 +32 468 29 40 77

picture of François Mattelaer

François Mattelaer is een ex-PwC partner met meer dan dertig jaar internationale ervaring opgebouwd in diverse industrieën, met een accent op organisaties uit de financiële sector (banken, verzekeringsinstellingen en vermogensbeheerders).

François werkte zowel voor multinationals als voor grote lokale klanten.

Zijn belangrijkste expertise is financiële audit maar hij heeft ook een zeer ruime kennis en ervaring in due diligence, corporate finance, herstructurering en forensische audits. Hij heeft ook talrijke belangrijke consulting (cost cutting en strategie) en tax opdrachten geleid.

Als voormalig adviseur en commissaris-revisor, heeft hij een heel grondige kennis van de werking van bedrijven en is hij het heel gewoon om met de eigenaars samen te werken.

François behaalde het diploma van licentiaat TEW aan de UFSIA en een MBA aan de KUL. Hij is ere-bedrijfsrevisor.

Geboren in de US, heeft François in de volgende landen gewoond en gewerkt: België, Zuid-Afrika, Duitsland, Nederland, Vietnam, Laos, Tsjechië, Slovenië, Kroatië en Oostenrijk.

H&S & Partners, A. Peutermanstraat 10, 8560 Wevelgem – België
T +32 56 42 13 70 – F +32 56 42 48 30
info@h-spartners.be